ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοπιστία, Ταχύτητα, Κατανόηση προσωπικών αναγκών

Τα διαγνωστικά κέντρα MICROCHECK laboratories ιδρύθηκαν το 1992 , με σκοπό τη δημιουργία Πρότυπων Βιοπαθολογικών Εργαστηρίων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένα με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό που καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών. Το τμήμα του Γαλατσίου από το 2017 δραστηριοποιείται και στο χώρο των υπερήχων !

ISO και πιστοποιήσεις

Το κέντρο διασφαλίζει και αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές με αριθμό ρολόγια αντίγραφο Πιστοποιητικού 906 (ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS

Εγκαταστάσεις

Συνεχώς επενδύουμε σε υψηλού επιπέδου εξοπλισμό

Υπερσύγχρονα εργαστήρια εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλού επίπεδου και προδιαγραφών .Τα διαγνωστικά εργαστήρια MICROCHECK διαθέτουν τελευταίας γενιάς εξοπλισμό ο οποίος εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο , γι’ αυτό άλλωστε τα αποτελέσματα στα δικά μας εργαστήρια δίνονται μόλις λίγες ώρες από τη διαδικασία της αιμοληψίας!!!